fbpx

Buldrebursdag

Ønsker ditt barn en spennende og annerledes bursdag? Vi har nå snekret sammen et supertilbud til barn i alderen 7 til 15 år. Vi står for instruktør som gir en rask innføring i buldring samt arrangerer klatrerelaterte leker. Etterpå serverer vi deilig pizza fra Pizzabakern og drikke (brus, saft og vann)
Kake, snacks og pynting må dere stå for selv. Til de foresatte som eventuelt velger å vente hos oss eller klatre litt selv, trakter vi fersk kaffi på kaffikanne om dere ønsker det.

Prisen er 225,- per barn og da er alt inkludert (inngang, lån av klatresko, mat og drikke) Minimum 8 barn (maks antall barn 17)

Ring oss på telefon 483 82 025 eller send en epost til post@buldrehallen.no for en hyggelig prat og bestilling.

Bursdagsinvitasjon kan du laste ned og printe ut her.

8-17 barn

Vi må ha 8 barn for å kunne arrangere buldrebursdagen din, og for at vi skal ha kontroll på hele gjengen har vi et maksimalt antall på 17.

Morsomme leker

Våre dyktige klatreinstruktører arrangerer morsomme klatrerelaterte leker for barna og serverer velfortjent pizza etterpå!

Få opp pulsen selv

Det blir nok kaker på barnebursdager. Foreldre til barn på buldrebursdager betaler kun 75,- for inngang (inkludert leie av sko) så du kan få deg en morsom treningsøkt!

Om oss

I Ålesund, nærmeste nabo til de vakre Sunnmørsalpene, er det mange som liker å klatre og oppdage fjellene på en helt unik måte. Men med lange vintre er det viktig med gode treningsalternativ. Vi ønsker at flere skal få oppdage gleden av å buldre, både treningseffekten og det sosiale. Er du nysgjerrig på klatring eller ønsker effektiv, morsom og sosial treningsform så er buldring noe for deg.

Åpningstider

Mandag 10 til 22

Tirsdag 6 til 22

Onsdag 10 til 22

Torsdag 10 til 22

Fredag 10 til 22

Lørdag 10 til 18

Søndag 10 til 22

 

 

©2017 Buldrehallen AS.

Search