fbpx

Buldring på senteret.

Buldrehallen byr på variert og allsidig klatring i et sosialt og inkluderende miljø.

Veggene er 4,5 meter høye og har et samlet areal på 415 fordelt over 750 gulvflate, levert og montert av den tyske kvalitetsprodusenten Blocz. Brattheten varierer fra sva til 60 graders overheng. Kombinert med spennende vinkler og problemer av høy kvalitet ligger alt til rette for gode opplevelser. Vi i Buldrehallen vil hele tiden strekke oss etter å nå vårt mål: å tilby buldring i toppklasse på alle ferdighetsnivåer, til enhver tid.

I senteret vil du også finne kafe og butikk. I kafeen selger vi kaffe, enkel lunsj, leskedrikker, proteinbarer etc. Butikken har et lite tilbud av klatresko, kalk, kalkbagger, bekledning og treningsutstyr for klatring.

Klikk her for å se bilder fra senteret!

bg_03912-1-2-22.jpg

4,5 m høyde vegger

Fra svavegger til 60 grader overheng.

450 kvm med buldring

Ruter tilpasset alle nivåer.

Kafé

God kaffi og enkel servering.

Butikk

Slitte klatresko eller tom for kalk?

Om oss

I Ålesund, nærmeste nabo til de vakre Sunnmørsalpene, er det mange som liker å klatre og oppdage fjellene på en helt unik måte. Men med lange vintre er det viktig med gode treningsalternativ. Vi ønsker at flere skal få oppdage gleden av å buldre, både treningseffekten og det sosiale. Er du nysgjerrig på klatring eller ønsker effektiv, morsom og sosial treningsform så er buldring noe for deg.

Åpningstider

Mandag 10 til 22

Tirsdag 6 til 22

Onsdag 10 til 22

Torsdag 10 til 22

Fredag 10 til 22

Lørdag 10 til 18

Søndag 10 til 22

 

 

©2017 Buldrehallen AS.

Search