fbpx

Velkommen til åpning!

Fredag 29. september klokka 12.00

Endelig!

Etter flere år med planlegging er det endelig klart for åpning av Buldrehallen i Ålesund. Vi har lenge jobbet for å få til et utvidet tilbud til klatreinteresserte i Ålesund og ikke minst presentere en fantastisk morsom treningsform, for alle! Vi har vært heldig og fått verdens beste klatreveggprodusent Blocz til å montere veggene hos oss. Dette er vegger av ypperste kvalitet som er tilpasset alle nivåer. Barn, nybegynnere og viderekomne.

For oss har et vært viktig å lage en sosial arena i tillegg til buldringen. Vi har i tillegg til 750 kvm med buldring også en liten butikk med klatreutstyr hvor vi alltid har et godt utvalg av klatreutstyr. Også har vi en en liten café med enkel servering, god kaffi og leskedrikker, så du kan sette deg ned etter økta å slappe av. Det er en 50 kvm stor messanin over inngangen hvor du kan sette deg ned, lade telefonen, nyte en god kaffi, se på andre buldre eller bare skravle.

På åpningsdagen blir det gratis inngang, kake og kaffi.

Ta med klatresko og gjerne en kompis!

Vi gleder oss :)
Slapp av i trappa vår!

Om oss

I Ålesund, nærmeste nabo til de vakre Sunnmørsalpene, er det mange som liker å klatre og oppdage fjellene på en helt unik måte. Vi er mange som har savnet et godt treningsalternativ og en sosial arena for klatrere her i region og nå er Buldrehallen endelig her. Er du nysgjerrig på klatring eller ønsker effektiv, morsom og sosial treningsform så er buldring noe for deg.

Åpningstider

Mandag 10-22
Tirsdag 06-22
Onsdag-Fredag 10-22
Lørdag 10-18
Søndag 10-22

©2017 Buldrehallen AS.

Search